Play-Off Národní ligy můžu 2024

   Vlčková
  19.02.24 8:00

Po napínavém závěru základní části Národní ligy se soutěž přesouvá dál. A-tým se v této sezóně umístil na solidním šestém místě (tabulka viz.galerie) a úspěšně tak postupuje dále do čtvrtfinále Play-Off. Společně s dalšími sedmi týmy se tak v následujících týdnech bude moci snažit o celkové vítězství sezóny 2023/24 Národní ligy skupiny Východ. 

V neděli 18.2 se konal výběr soupeřů, ve kterém si první čtyři týmy mohly zvolit, proti komu se ve čtvrtfinále utkají. 

"První ze série výběrů soupeřů je za námi. Poznali jsme v něm složení čtvrtfinále play-off obou skupin Národní ligy.

Jako první přišla na řadu východní skupina Národní ligy, která je třetí nejvyšší mužskou soutěží. Jednoznačný vítěz základní části z Kopřivnice volil jako první a sáhl po Hranicích, s nimiž v prvním vzájemném duelu, navíc v domácím prostředí, zaváhal. Na hřišti soupeře už si počínali Vikingové jednoznačně a zvítězili 8:1.

Druhé přišlo na řadu Torpedo Havířov, které si vybralo Petrovice. První vzájemný zápas nabídl šestnáct branek, v tom druhém uspěl tým od Karviné. Stejně jako u první série je i zde zajímavé, že pokaždé v základní části slavil hostující celek.

Třetí příčku uhájil Zlín, který zvolil Šumperk. V obou vzájemných zápasech slavil domácí tým výhru díky osmi vstřeleným brankám Čtvrté místo v tabulce patří Přerovu, na který čeká bitva s Třincem. I zde si oba týmy podělily v obou vzájemných zápasech body. Duel v Třinci nabídl epickou bitvu a celkový triumf domácích 13:10.,,

zdroj: http://www.cfbu.cz/article/default/detail?slug=vyber-souperu-online-pozname-ctvrtfinale-narodni-ligy

V následujícím týdnu, se tak A-tým postaví proti Torpédu Havířov. První dvě utkání se uskuteční 24.-25.2 na půdě Torpéda a podle toho, jak se budou zápasy vyvíjet se pak následující víkend série přesune k nám do Petrovic.