Začátek sezóny 2022/2023

   Vlčková
  09.09.22 18:19

Rádi bychom všechny příznivce našeho klubu přivítali do nové florbalové sezóny 2022/23. Po nešťastném konci sezóny minulé se letos A-team přesune z 1.ligy mužů do tzv. Národní ligy. Ta funguje na principu rozdělení republiky na západní a východní část, tudíž se letos muži utkají se soupeři z východu a zkrátí se nám tak dlouhé výjezdy. Při loučení s minulou sezónou jsme se také rozloučili s trenérem Petrem Koutným, kterému bychom chtěli poděkovat za 3 roky, které v našem klubu strávil.

A-team se již od půlky srpna připravuje na zahájení sezóny Národní ligy. První zápas se koná již tuto sobotu u nás v Petrovicích. Cíl této sezóny je jednoznačný, vybojovat zpátky druhou nejvyšší českou florbalovou soutěž. V cestě za úspěchem letos hráče povedou dva petrovičtí srdcaři a to Martin Vlček společně s Romanem Ochodkem. Oba tito muži mají v našem klubu již dlouholetou minulost, a tudíž je jasné, že do trénování letošního A-teamu dají vše. 

Kromě A-teamu se letos budeme věnovat opět i  mládežnickým kategoriím, do kterých stále můžete přihlásit své děti. Hlavními trenéry těchto kategorii jsou pánové David Tomala a Radek Adamczyk. 

Klub bude nadále aktivní i na sociálních sítích, jako je Instagram a Facebook a proto neváhejte a sledujte naše profily, aby vám neutekly novinky a důležité informace.